Na succesvolle Open Dagen voor senioren in Venlo, Valkenburg en Kerkrade, volgt nu een laatste dag voor de ouderen in de Noord-Limburgse regio, namelijk in Venray. Bezoekers van de Open Dag reizen in de ochtend van 16 oktober gratis met het openbaar vervoer van en naar het station in Venray-Oostrum. Zij krijgen daar uitleg over het Openbaar Vervoer (OV) en kunnen een bus en trein van binnen bekijken.

Tijdens deze open dag voor senioren staan de medewerkers van Arriva de bezoekers graag te woord. Ze leggen uit hoe je een OV-chipkaart gebruikt, vertellen hoe en waar je met Arriva kunt reizen en laten de mensen kennis maken met de bus en trein door ze rond te leiden.

Op woensdag 16 oktober reizen bezoekers van deze Open Dag tussen 09.00 en 12.00 uur gratis met het openbaar vervoer naar dit evenement bij station Venray-Oostrum. Bezoekers maken zich bekend bij de chauffeur of steward en reizen zo gratis met de buslijnen 80, 81, 82, 87, 88, 89, 798 en 799 óf met de trein naar het station.

Voor de terugreis ontvangen bezoekers een vervoerbewijs zodat het in- en uitchecken in de praktijk geoefend kan worden. Alle informatie over deze open dag is te vinden op de website van Arriva (www.arriva.nl/opendaglimburg). Ook plaatst Arriva rondom de geplande datum advertenties in huis-aan-huisbladen.