Zaterdag 25 mei 2019 is voor de EHBO Vereniging Well-Wellerlooi een hele feestelijke dag geworden. Niet alleen werden er negen jubilarissen gehuldigd, ook ontving één lid een Koninklijke Onderscheiding.

De feestelijkheden vonden plaats tijdens een boottocht op de Maas. Ab Meerwaldt, voorzitter van EHBO Vereniging Well-Wellerlooi, deed het woord bij de huldiging van de jubilarissen. Het zijn John van der Meer (10 jaar), Carolien de Waard-Vermeer (20 jaar), Adèle Knoops-Robben (25 jaar), Harry Martens (35 jaar), Wiel de Kleijne (35 jaar) en Theo Denissen (45 jaar).

De 71-jarige Denissen ontving bij gelegenheid van zijn jubileum het Bondskruis derde Klasse van het Oranje Kruis. Voor de overige jubilarissen was er een hanger in brons zilver of goud, of een insigne in zilver of goud. Iedereen ging ook met een prachtige bos bloemen naar huis.

Bij terugkeer van de boot aan de kade in Well, kwam burgemeester Pelzer van de Gemeente Bergen aan boord om eerst voorzitter Ab Meerwaldt namens de Gemeente en de EHBO Vereniging Well-Wellerlooi te bedanken voor zijn 20-jarige inzet als voorzitter. Hij legt deze functie neer en hoopt spoedig op een opvolger. Tot dat moment zal hij de taken blijven waarnemen. Hij ontving namens de vereniging een dinerbon en bloemen.

Als laatste riep burgemeester Pelzer de heer Theo Denissen naar voren om hem te verrassen met de versierselen die horen bij de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Toen was het feest compleet. Drie jubilarissen konden er helaas niet bij zijn: Ria Hebben (25 jaar), José Jacobs (25 jaar) en Sjaak Robben (35 jaar).