In verband met het Project Vervanging Treinbeveiliging door ProRail wordt er de komende tijd aan de Maaslijn gewerkt. Tijdens deze werkzaamheden rijden er op delen van de Maaslijn dan geen treinen. Op 5, 7, 8, 11 en 12 juli wordt er gewerkt op het traject tussen Boxmeer en Venlo.

Arriva zet bussen in op het deel van de Maaslijn waar op deze dagen geen treinverkeer mogelijk is.

 

Op donderdag 5 juli, woensdag 11 juli en donderdag 12 juli werkt ProRail ’s avonds vanaf 21 uur tussen Boxmeer en Venlo aan het spoor. Arriva rijdt op het traject tussen Nijmegen-Boxmeer en Venlo-Roermond dan gewoon met de trein.

Op het deel van de Maaslijn tussen Boxmeer en Venlo, waar dan geen treinverkeer mogelijk is, worden stopbussen ingezet.

In de nacht van zaterdag 7 juli op zondag 8 juli vertrekt de laatste reguliere trein tussen Boxmeer en Venlo enkele minuten vroeger. Om uit te sluiten dat reizigers daardoor op het station stranden, rijdt een taxibus vanaf Boxmeer naar Venlo.

Op zondag 8 juli is er tussen 01 uur ’s nachts en 08:30 uur ’s morgens geen treinverkeer mogelijk tussen Venlo en Venray. Arriva zet op dit traject bussen in.  In verband met de werkzaamheden rijdt er tevens op zondag 8 juli tot 10:00 uur minder treinverkeer tussen Venlo en Nijmegen.