Wanneer:
20 mei 2017 @ 20:00
2017-05-20T20:00:00+02:00
2017-05-20T20:15:00+02:00
Waar:
Gemeenschapshuis D'n Toomp
Lijsterbesstraat 10
6598 AW Heijen
Nederland

BRASS MEETS STRINGS
Famous movies and popsongs in concert

Het fanfareorkest van fanfare Eendracht Maakt Macht is na het succesvolle ‘Music Sensation’ concert druk bezig met de voorbereiding voor het concert ‘Brass Meets Strings’ op zaterdagavond 20 mei, aanvang 20.00 uur in D’n Toomp te Heijen.

Het fanfare orkest is een unieke samenwerking aangegaan met het strijkersensemble uit Gennep. Samen zullen zij zich transformeren tot een waar symfonieorkest bestaande uit 45 gedreven muzikanten.

In november 2016 zijn beide groepen begonnen met de voorbereidingen. Een programma werd samengesteld met filmmuziek afgewisseld met bekende popsongs.

Filmmuziek is muziek die tijdens films gespeeld wordt om de sfeer van de film en de emoties van de acteurs te versterken. Daarmee is de film een moderne vorm van melodrama. Veel films zouden zonder filmmuziek minder spanning hebben gehad en misschien nooit gemaakt zijn.

Het is voor zowel het fanfareorkest als het strijkersensemble een ware uitdaging om u mee te nemen in de sferen van de zeer diverse films die zij aan het programma hebben toegevoegd.
De muziek aangevuld met de daarbij behorende filmbeelden zullen in een sfeervolle concertzaal aan u als publiek ten gehore worden gebracht.

Onder het genot van een drankje kunt u genieten van filmmuziek o.a. van Pirates of the Caribbean At World’s End, Schindler’s List, Ratatouille. Emoties als spanning, verdriet, blijdschap zullen daarbij niet gespaard blijven.

Het beloofd een zeer sfeervolle avond te worden. Dirigent Theo Jetten en Andrea Pieper hebben de muzikale touwtjes in handen en maken er samen met het fanfareorkest en het strijkersensemble een muzikaal hoogstandje van.

We hopen u dan ook te mogen verwelkomen tijdens ons concert Brass Meets Strings op 20 mei in D’n Toomp te Heijen, aanvang 20.00 uur.
Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor €5,- inclusief één consumptie bij de Troefmarkt en D’n Toomp in Heijen of te bestellen via fanfare-emm@live.nl En aan de deur voor €7,50 inclusief één consumptie.

Voor meer informatie zie www.fanfare-emm.nl of check onze Facebookpagina.