Op 20 maart vinden de Provinciale Statenverkiezingen plaats. Enkele inwoners uit het Land van Cuijk en Maasduinen stellen zich daarvoor kandidaat en staan in de top tien van de kieslijst, zo meldt Kliknieuws.

Marcel Thijssen uit Beers, fractievoorzitter van het CDA in de gemeenteraad van Cuijk, staat op plaats negen van de kieslijst van het CDA.
Namens Lokaal Brabant staat zijn plaatsgenoot Stephan Müskens in de top tien van de kieslijst. Müskens is in de gemeente Cuijk raadslid namens ABC Cuijk.

Voor de PvdA staat Laura de Kinkelder uit Cuijk op plaats vijf. Mariëlla van Wijnen-Heijs uit Boxmeer neemt plek negen in beslag op de kandidatenlijst voor de SP.

Anne van Diemen-Vereijken uit Cuijk staat namens GroenLinks Brabant op plaats vijf op de kandidatenlijst.

Namens CDA Limburg staat Ingrid Voncken-Janssen uit Gennep vijfde op de kandidatenlijst van de politieke partij voor Noord- en Midden- Limburg.

Lia Roefs uit Bergen staat op plek negen  op de kieslijst voor PvdA Limburg. Pepijn Baneke uit Mook voert namens GroenLinks de lijst aan en is lijsttrekker voor de politieke partij tijdens de Provinciale Statenverkiezingen, aldus Kliknieuws.