Zondag 9 juni staan de dansers van Dansstudio Martine, gevestigd in het Limburgse Well, in Schouwburg Cuijk. Twee sprankelende dansvoorstellingen voor jong en oud laten zij zien aan het publiek. Het thema van deze voorstelling is: ‘Mijn Droom’. Om 11:00 uur is de eerste uitvoering en de tweede volgt om 14:00 uur. Op dit moment van schrijven zijn er nog toegangskaarten verkrijgbaar via de website van Schouwburg Cuijk.

Martine verwacht dat er tijdens de voorstelling van komende zondag veel dromen zullen uitkomen. Vooral die van de dansers. Maar zeker ook van de organisatie achter deze voorstelling. Maandenlang is hier naartoe gewerkt. Voorafgaand aan de opbouw van deze voorstelling is aan dansers van alle groepen gevraagd naar hun dromen. Daar kwamen hele bijzondere ‘verhalen van dromen’ uit. Op basis van alle verkregen informatie en verhalen over dromen is het docententeam met het artistiek team van Dansstudio Martine gaan uitpluizen, hoe dit kon worden omgezet in een verhaallijn. En dat is gelukt. Dus wat er straks in Schouwburg Cuijk te zien zal zijn, zijn in feite de dromen van de dansers, maar dan wel vertaald in een uitgekiende, professionele choreografie, voorzien van passende muziek en pakkende rekwisieten.

Korte inhoud: ‘Mijn Droom’ gaat over een meisje dat een droom beleeft. In die droom komen hele mooie momenten voor maar ook een nachtmerrie. Erin verweven is de droom die de moeder heeft voor haar kind. Sinds eind vorig jaar is er binnen Dansstudio Martine vrijwel dagelijks gewerkt aan deze voorstelling. Samen met Lisenka Hubers heeft Martine de verhaallijn bedacht en geschreven. De dansdocenten hebben hun eigen invulling betreffende de choreografie aangegeven. Daarnaast is er een heel groot team van vrijwilligers actief, dat achter de schermen meewerkt aan de realisatie van deze voorstelling. Volgens Martine wordt het wederom een top-voorstelling waar alle dansers en het publiek heel veel plezier aan zullen beleven. Volgend jaar bestaat Dansstudio Martine 15 jaar. Dat belooft mogelijk nóg meer.