Afgelopen nacht is een overval gepleegd op een woning in Maasbree. De politie zoekt dringend getuigen die kunnen helpen in het onderzoek.

Rond middernacht kreeg de politie de melding van een bewoner van een woning aan de Lange Heide in Maasbree dat hij het slachtoffer was geworden van een woningoverval.

Hij werd wakker van lawaai toen hij lag te slapen. Er bleken meerdere getinte mannen in zijn woning aanwezig te zijn. Zij hadden een deur vernield om binnen te komen. De mannen bedreigden de bewoner met mogelijk een vuurwapen. Enige tijd later gingen ze ervandoor. Het is nog onbekend of er iets is buitgemaakt door de overvallers.

Het slachtoffer bleef ongedeerd. In de omgeving is een onderzoek ingesteld naar de verdachten. Die zijn niet meer aangetroffen. Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben vanmorgen in en rondom de woning een sporenonderzoek ingesteld. Daarnaast zal er ook een buurtonderzoek worden gehouden.Getuigen die meer informatie hebben over deze woningoverval in Maasbree worden verzocht om contact op te nemen met de politie.