Zondag 14 april 2019 staat in het teken van de 20ste jubileum editie van Truckrun Horst aan de Maas. Truckrun 2019 zal een extra feestelijke editie gaan worden, want het is ruim 20 jaar geleden dat de eerst stoet van trucks en lachende gezichten door de dorpen van Horst aan de Maas is getrokken. Om dit te vieren, zullen er rondom én tijdens het evenement diverse feestelijkheden worden gepland. Ook zal er voorafgaand aan en tijdens de start in Horst een muzikale happening worden georganiseerd voor het hele gezin.

Hele dag feest met o.a. Frans Duijts en Crist Coppens
Truckrun is meer dan een stoet trucks en motoren, het is een ware belevenis, zowel in de dorpen als ook op het Funpop-terrein op industrieterrein Hoogveld in Horst. Een bomvol programma vol muziek en vermaak moet zorgt voor een uitje voor iedereen! Voorafgaand aan de start gaan de feestelijkheden wel alvast van start. Zo zullen niemand minder dan Frans Duijts en Crist Coppens ’s morgens al zorgen voor de lekkerste meezingers voor iedereen! Daarnaast zullen bezoekers kunnen gaan genieten van Goochelaar Magic M, Minitruckers.nl demoteam, Anita Rosendorf, een demonstratie van een 360 graden kantelauto, de Grote Tombola Loterij en nog veel meer!

Speciale jubileumexpositie: 20 jaar Truckrun
Eén van de extra’s tijdens deze verjaardag is een mini-expositie over 20 jaar Truckrun. In deze pop-up expo kan iedereen meer zien, lezen en ervaren over 20 jaar Truckrun-geschiedenis. Zo zijn er allerhande krantenartikelen, foto’s, video’s en items te vinden die gemaakt zijn door de jaren heen. Tevens is er nog een leuke prijs te winnen met een spannende prijsvraag!

Vanaf 08:00 uur arriveren de eerste trucks
De locatie van alle feestelijkheden én de aftrap van Truckrun 2019 is centraal gelegen in de gemeente Horst aan de Maas. Wij mogen ieder jaar gebruik maken van de faciliteiten van Lumar Verhuur BV, Energiestraat 4 op Industrieterrein Hoogveld Horst.

De eerste trucks arriveren al vanaf zondagmorgen 08.00 uur. Het opstellen van de ruim 300 trucks op het Industrieterrein Hoogveld is dan al het bekijken waard! De complete route, het programma en het laatste nieuws over de jubileumeditie zijn terug te vinden op www.truckrun.nl