De Subsidieregeling energiebesparing eigen huis gaat weer open voor eigenaar-bewoners, ook in de gemeente Bergen. Wil een eigenaar-bewoner hiervoor in aanmerking komen, dan moet deze minimaal 2 grote energiebesparende isolatiemaatregelen in de eigen bestaande koopwoning hebben uitgevoerd na 14 augustus 2019.

Woningeigenaren kunnen vanaf 2 september 2019 hun subsidieaanvraag indienen. De eigenaar-bewoner kan de subsidie aanvragen nadat de maatregelen zijn uitgevoerd en betaald. Voorwaarde is verder dat de aanvrager de eigenaar-bewoner is van de woning en dat er voor de betreffende woning nog niet eerder subsidie is verstrekt vanuit deze regeling.

Wilt u weten wat deze subsidieregeling voor u kan betekenen? Kom dan langs in het Energiehuis in Nieuw Bergen. In verband met Duurzame Dinsdag is het Energiehuis op dinsdag 3 september de gehele dag geopend van 09.00 uur tot 20.00 uur. Maak een afspraak met een van onze energieadviseurs via verduurSAMEN2030@bergen.nl of de Facebookpagina van VerduurSAMEN2030. Natuurlijk bent u ook welkom zonder afspraak, aldus Gemeente Bergen.