De heer T.P.J.G. (Theo) Denissen uit Well heeft zaterdag 25 mei een Koninklijke Onderscheiding ontvangen voor zijn inzet tot nu toe bij de EHBO Vereniging Well-Wellerlooi.

Denissen (71) is vanaf 1978 lid en vrijwilliger van deze vereniging, en was onder meer inzetbaar als ‘Lotus’ bij oefeningen, als EHBO’er bij evenementen, verbandmeester van 1980 tot 2015, verzorgt sinds 2010 de jaarlijkse BHV- en EHBO-cursus en was van 2011 tot en met 2018 penningmeester. Ook was Theo Denissen actief voor Jong Nederland Well. Hij blijft nog graag actief voor de EHBO Vereniging Well-Wellerlooi, zo lang zijn gezondheid het toelaat.

De uitreiking vond plaats op de boot Filia Mosae, die aanmeerde aan de kade in Well na een tocht over de Maas waarbij een aantal jubilerende collega’s van Denissen werd gehuldigd vanwege hun jarenlange lidmaatschap en bijdrage aan EHBO Vereniging Well-Wellerlooi.

Theo Denissen ontving tijdens deze boottocht al het Bondskruis 3e Klasse van het Oranje Kruis voor zijn 45-jarig lidmaatschap. Als klap op de vuurpijl kwam daar nog eens een Koninklijke Onderscheiding bij, overhandigd door burgemeester Pelzer van de Gemeente Bergen. Theo Denissen is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.