Zaterdag 15 juni gaat de zesde editie van Well-Lympics van start op sportpark ‘De Oude Linde’ aan de Kasteellaan in Well. Maar liefst 26 teams à 10 personen gaan in deze zeskamp strijden om de eer maar zeker ook om de unieke beker die na dit evenement zal worden uitgereikt aan het winnende team. En dat team mag die beker behouden! De organisatie probeert elk jaar weer wat nieuws te verzinnen om deze zeskamp nog meer spectaculair te maken, zowel voor het publiek maar ook voor de deelnemers, want het moet toch een uitdaging blijven.

Deze keer bestaat de helft van de spellen uit zogenoemde luchtattracties. “Ook is geprobeerd om een zo goed mogelijke mix te vinden tussen kracht en intellect”, vertelt Maarten Stammen, mede betrokken bij de organisatie. Half twaalf klinkt komende zaterdag het startschot en rond vijf uur in de middag zal deze zesde editie van Well-Lympics worden afgesloten. Vervolgens mogen de deelnemers zich opfrissen om rond acht uur aan te treden in ‘De Buun’ te Well voor de prijsuitreiking en een geweldige feestavond met muziek van de band ‘Starstruck’.

Well-Lympics is gratis toegankelijk voor publiek. De toegang tot de feestavond is voor bezoekers € 7,50 aan de deur of € 5,00 door een mailtje te sturen naar zeskampwell@gmail.com en te reserveren. Voor alle deelnemers aan Well-Lympics is de toegang tot de feestavond uiteraard gratis. Kijk voor meer info en straks voor de foto’s op de facebookpagina Well-Lympics.