Een droom kwam uit met ‘Mijn Droom’

Zondag 9 juni, Pinksteren, was het moment dan eindelijk daar voor de dansers van Dansstudio Martine uit Well. Twee voorstellingen van ‘Mijn Droom’ op de planken in Schouwburg Cuijk.

In de aanloop naar deze spannende dag werd nog veel gerepeteerd, gezwoegd en geregeld. Er werden twee avonden vol repetities gehouden in Recreatiecentrum Den Asseldonk te Nieuw Bergen en op zaterdag 8 juni werd de generale doorloop in de schouwburg gehouden. Nog één nachtje dromen en toen was het tijd om de sterren van de hemel te dansen in een voorstelling vol prachtige choreografieën en spannende momenten.

En wat een voorstelling is het geworden! Twee volle zalen zaten vol smacht te wachten tot de zaallichten uitdoofden en de muziek geleidelijk aanzwelde. Een ontroerend begin van Martine en haar dochter Emma die dansend over het podium zweefden, ging al snel over naar strakke urban dansen en complexe ballet stukken. Dromen werden voor iedereen even werkelijkheid tijdens deze voorstelling, waarin men een vriend,vriendin, zoon of dochter kon zien schitteren.

Met een feestelijke dans werd het applaus in ontvangst genomen en met een staande ovatie liet het publiek blijken dat ‘Mijn Droom’ misschien wel de mooiste voorstelling is die Dansstudio Martine tot nu heeft laten zien.

× Whatsapp Studio